Seira
Seira

Insinööritoimisto Seinäjoen Rakennustekniikka Oy on rakennusliike,
jonka toimintaan kuuluvat asuinrakentamisen lisäksi julkisten tilojen, sekä liike- ja teollisuustilojen rakentaminen ja saneeraus. Toimimme Etelä-Pohjanmaan talousalueella.

Kyrönjoen Helmi


As Oy Kurikan Kyrönjoen Helmi rakennetaan kankaantien alkupäähän puistoon rajoittuvalle tontille. Jokaisen asunnon parvekkeelta on näkymät kauniiseen jokimaisemaan, jossa Kyrönjoki levenee Saveenlahdeksi. Tonttiin rajoittuvan puiston kautta on hyvät kulkuyhteydet joenrannan metsikköön, puistoalueelle sekä urheilualueille. Rantapuistossa kulkevaa rauhallista kevyenliikenteen väylää käyttäen pääsee aina kirkolle saakka.

 

Palvelut

Kaikki keskustan palvelut ovat vain muutaman sadan metrin etäisyydellä ja päivittäistavarakauppa on parinsadan metrin kävelymatkan päässä.

 

Huoneistot

As Oy Kurikan Kyrönjoen Helmi on yksiportainen, viisikerroksinen hissitalo, jossa on 21 kaunista huoneistoa. Asuntovaihtoehtoja on vapaana vielä 44,0m2:n kaksioista aina 83,5 m2:n asuntoihin, Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke, joka toimii keväästä syksyyn mukavana oleskelutilana.

 

 

› LATAA ESITE